Iată câteva sfaturi pentru a te întâlni cu o fată cu anxietate
Data la care a fost adaugat: 5 octombrie 2019
Categoria: Articole noi

Poate fi dificil să-ți vezi prietena luptându-se când o iubești mai mult decât pe oricine altcineva. Tulburările de anxietate le pot face dificil pentru femei să facă față anumitor situații din viața lor. O femeie care suferă de o tulburare de anxietate poate fi iubită la fel ca orice altă persoană. Înțelegerea anxietății și încercarea de a fi un partener bun sunt cele mai bune lucruri pe care le poți face.

Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să te întâlnești cu o fată care este anxioasă. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți capcanele și vă va arăta cum să fiți un iubit sau o iubită grozavă. Atâta timp cât o iubești, această relație va funcționa. Fii de sprijin și înțeleg că ea s-ar putea lupta uneori cu anxietatea.

Fii foarte susținător

Este important să faci tot posibilul pentru a-i sprijini pe alții atunci când poți. Este dificil să trăiești cu tulburări de anxietate. O tulburare de anxietate poate provoca paranoia și nervozitate. Te poate face să pari nebun pentru oamenii care nu știu ce sunt tulburările de anxietate.

A trăi cu cineva cu probleme de anxietate poate face viața un pic haotică. Nu trebuie să fie dificil. Pentru că trebuie să facă față anxietății, iubita ta nu va fi fragilă. Probabil că va fi foarte puternică, deoarece trebuie să facă față acestor provocări în fiecare zi pentru a-și îndeplini responsabilitățile zilnice.

Poți fi alături de ea când are nevoie de tine. Poate face toată diferența să fii alături de ea în momente de nevoie. Sprijinul este esențial pentru persoanele care au probleme de sănătate mintală. Vei fi partenerul ei romantic și unul dintre cei mai importanți piloni de sprijin.

Acest lucru poate părea prea dificil pentru unii oameni. Acesta este motivul pentru care trebuie să fii pregătit să te angajezi într-o relație pe termen lung. Deși s-ar putea să nu fie ușor uneori, poți totuși să-ți iubești partenerul să treacă peste ce e mai rău. Nu-ți fie teamă să-i arăți sprijinul iubitei tale.

Încercați să ascultați cât mai mult posibil

Când te întâlnești cu o fată anxioasă, ascultarea este esențială. Ar putea exista temeri și preocupări pe care trebuie să le împărtășească din când în când. Sprijinirea prietenei tale este o parte esențială a a fi un iubit bun. Uneori poate avea nevoie de sfatul tău. Alteori, poate avea nevoie doar de sprijinul tău. Nu trebuie să știi toate răspunsurile. Tot ce are nevoie este disponibilitatea ta de a ajuta.

Comunicați cu partenerul dvs

Comunicarea este esențială în orice relație. Este și mai important să comunici cu o fată care are anxietate decât în ​​mod normal. Oamenii anxioși tind să fie foarte anxioși și suspicioși. Dacă ești puțin ezitant și nu vrei să împărtășești totul, asta o va face pe prietena ta mai anxioasă.

Va face o mare diferență dacă ești sincer și deschis cu prietena ta. O vei face să se simtă mai în largul ei și o vei ajuta să reducă anxietatea. Anxietatea îi poate face pe oameni să fie anxioși în legătură cu ceea ce le rezervă viitorul. Îți poți ajuta prietena să planifice un viitor fericit împreună. Acest lucru va reduce anxietatea și o va înlocui cu dragoste, entuziasm și speranță pentru viitor.

Fii atent la ea

Este important să-i acordăm atenție. Majoritatea oamenilor sunt atenți când sunt cu femei. Dacă bănuiești că iubita ta suferă de anxietate, este important să fii atent la modul în care se comportă. S-ar putea să observi semne că prietena ta este pe cale să aibă un atac de anxietate. Veți putea observa schimbări subtile în comportamentul și acțiunile ei ca partener.

Poate fi util să aflați ce cauzează atacurile ei de anxietate. Oamenii pot deveni îngrijorați de lucruri foarte specifice. S-ar putea să iei măsuri pentru a-ți proteja prietena dacă înțelegi ce îi cauzează anxietatea. Deși aceasta poate fi o tehnică eficientă, are limitele ei. Fiți conștienți de situație și luați notă dacă simțiți că vă confruntați cu atacuri de anxietate.

Acest lucru vă va permite să planificați și să vă ajutați prietena să treacă peste atac. Prietena ta va fi recunoscătoare pentru atenția ta și vei putea trece peste asta. Nu poți opri orice atac de anxietate. Deși poate ajuta la identificarea declanșatorilor atacurilor de anxietate, ar trebui să vă așteptați totuși să aveți de-a face cu ei din când în când.

Înțelegerea anxietății

Este crucial să înțelegeți anxietatea dacă veți trăi cu cineva care se luptă cu ea. Anxietatea o poate determina uneori să acționeze scăpat de sub control. Deși nu este întotdeauna cazul, persoanele cu tulburări de anxietate se pot găsi în anumite dispoziții din cauza anxietății pe care o trăiesc. S-ar putea să descoperi că prietena ta este diferită de tine, ceea ce te poate face să te simți rănit dacă nu te pregătești pentru asta.

Este important să îți dai seama că anxietatea ei este doar asta și nu încearcă să-ți rănească sentimentele. Uneori poate fi destul de retrasă, iar uneori poate deveni extrem de temperamentală. Acesta este ceva cu care va trebui să înveți cum să faci față și să gestionezi. Anxietatea poate fi controlată cu tratamentul potrivit.

Răbdarea este crucială

Când vine vorba de întâlniri cu cineva care suferă de tulburări de anxietate, răbdarea este cheia. Uneori s-ar putea să simți că prietena ta îți pune la încercare nervii. S-ar putea să simți că prietena ta te testează. Acest lucru poate face dificilă înțelegerea cu cineva atunci când simptomele de anxietate sunt severe. Aceste momente vor trece. S-ar putea să descoperi că răbdarea este cheia unei relații de durată și fericită cu prietena ta.

Aflați despre anxietate

Este important să afli despre anxietatea la partenerul tău. Aceasta este o boală mintală comună cu care mulți oameni se confruntă zilnic. Este posibil să crezi că ești un expert în anxietate și știi exact cum afectează aceasta pe persoana iubită. Fiecare persoană este afectată diferit. Poate fi dificil de înțeles dacă nu ai experimentat niciodată anxietate. Este important să căutați resurse și să aflați despre efectele pe care le are anxietatea asupra vieții oamenilor. Nu o poți susține dacă nu înțelegi cu ce are de-a face. Poate fi atât interesant, cât și benefic pentru relația ta să înveți despre anxietate. Puteți găsi multe resurse online pentru a afla mai multe despre anxietate. Articolele despre Psychology Today sau Psych Central ar putea fi de ajutor. Clinica Mayo are informații despre simptome și tratament. Înțelegerea anxietății te va ajuta să arăți empatie față de partenerul tău. O poți ajuta mai bine dacă ești capabil să-i înțelegi sentimentele. Mindfulness o poate ajuta să facă față anxietății. Nu este responsabilitatea ta să gestionezi anxietatea partenerului tău. Cu toate acestea, îi puteți spune ce ați citit și îi puteți arăta că sunteți interesat să aflați mai multe despre starea ei. Întrebați-o despre simptome. Anxietatea poate afecta pe fiecare în mod diferit. Pune întrebări și fii curios. Nu contează cum încerci, partenerul tău va experimenta anxietate.

Întrebați-o de ce are nevoie

Există multe moduri de a face față anxietății. Unii oameni preferă să facă față singuri anxietății. S-ar putea să nu o poți ajuta. Uneori, oamenii au nevoie de sprijinul celor dragi pentru a-i ajuta să se simtă mai bine. Anxietatea cronică poate avea consecințe grave pentru oameni. Acesta nu este un sentiment temporar care dispare după ce ai luat o pauză. Anxietatea îți poate face viața dificilă. Anxietatea partenerului tău poate avea un impact negativ asupra fiecărui aspect al vieții ei. Dacă nu ai abilitățile pentru a face față, poate fi o condiție dificil de gestionat. Poate că lucrează la aceste abilități în terapie. Puteți fi un partener de sprijin și puteți cere ajutor. Este posibil să gestionezi anxietatea cu intervențiile terapeutice potrivite. Este o idee bună să vorbești cu un terapeut. Întrebați-o despre experiența ei de terapie și despre ce puteți face pentru a o ajuta să se simtă mai bine. Anxietatea nu dispare de la sine. Anxietatea este o afecțiune cronică. O poate face să se simtă neajutorat. Anxietatea poate strica planurile de a ieși. Acceptați că poate avea probleme cu ieșirea din casă sau trebuie să facă schimbări. Anxietatea nu poate fi schimbată. Indiferent de planurile tale, anxietatea nu-i pasă. S-ar putea să facă tot posibilul pentru a-și gestiona anxietatea sau atacurile de panică. Oameni diferiți se confruntă cu anxietatea în mod diferit. Cel mai bun lucru de făcut în acest moment este să întrebi „Ce pot face pentru tine?” Pacienții care suferă de anxietate vor aprecia că îți faci timp pentru a afla ce poți face, mai degrabă decât să presupună că știi toate răspunsurile. Este posibil să tratezi anxietatea și este important să-ți susții prietena în căutarea unui tratament. Este grozav că este în terapie. Ar trebui să căutați tratament dacă ea se confruntă cu anxietate care o face imposibil să funcționeze. Un loc excelent pentru a obține sprijin și abilități de adaptare pentru persoanele anxioase este terapia. Deși nu îți poți forța iubita să caute ajutor, este posibil să o încurajezi. Prietena ta își gestionează anxietatea. Ține minte că face tot ce a putut. Nu fiți dramatic sau inventați lucruri dacă sunteți anxios. Anxietatea poate determina o persoană să se simtă deprimată și o poate face să se simtă anxioasă. Fii acolo pentru ea când are nevoie de tine. Este imposibil să o rezolvi, dar poți fi de sprijin.

Nu presupuneți că este anxietate

Deși s-ar putea să nu știi că partenerul tău suferă de anxietate, este posibil să presupunem că este anxioasă atunci când este supărată. Aceasta este o capcană obișnuită în care oamenii cad, dar nu o face să se simtă bine. Starea unei persoane anxioase nu cauzează toate simptomele pe care le experimentează. Această presupunere poate frustra un individ. Acest lucru ar putea face să pară că încearcă să explice ceva care o deranjează. Ai putea spune apoi: „Asta este anxietatea ta?” S-ar putea simți anxioasă, dar nu este întotdeauna cazul. Anxietatea este o afecțiune care afectează toți oamenii. Anxietatea poate fi însoțită de o varietate de alte emoții. Este în regulă ca ea să-și exprime îngrijorarea că se simte rău. Dacă susține că nu se simte bine, nu este doar anxietate. Ar putea fi o problemă de viață sau un simptom de anxietate. Cel mai bine este să nu presupunem. În schimb, întreabă-o ce simte. S-ar putea să fii supărat de ceva ce s-a întâmplat în viața ta. A pune întrebările potrivite va dezvălui răspunsul. Oamenilor cu anxietate nu le place să li se spună că sunt anxioși și că toate problemele lor se datorează acesteia. Poate fi extrem de stigmatizator. Este extrem de stigmatizator dacă prietena ta spune că o deranjează ceva. O poți lăsa să decidă dacă există probleme sau probleme de anxietate. Ea este cel mai conștientă de emoțiile ei și știe cum să le facă față. Ea este capabilă să-și exprime sentimentele despre ceea ce se întâmplă. Stigmatizarea pe cineva care suferă de anxietate este același lucru cu a emite o judecată despre starea de sănătate mintală a altcuiva. Este supărător dacă cei dragi cred că tulburarea bipolară este cauza tuturor problemelor tale. Nu presupuneți că boala mintală este cauza tuturor problemelor voastre. Comunicarea este esențială într-o relație. Comunicarea este esențială într-o relație. Lasă-ți partenerul să se scape și anunță-te ce se întâmplă. Dacă partenerul tău se confruntă cu suferință, îi poți adresa o întrebare simplă: „Cum te simți?” Acest lucru le permite să se exprime liber. Ascultarea te va ajuta să descoperi ce-ți deranjează prietenul și ce poți face pentru a-l ajuta.

Cuvinte de legatura: iată, câteva, sfaturi, pentru, întâlni, fată, anxietate