Eksempel Issue

4/3 / 04Since hver enkelt av oss er velsignet med kun ett liv, hvorfor ikke leve det med en katt? Robert Stearns

Velkommen til en annen utgave av Dynamo World og velkommen til alle nye abonnenter! Denne uken Dynamo deler sin skremmende møte med en dyr kjent som Blade Monster. Også, hvis din feline venn er berømt for sitt bisarre appetitt vil du ønsker å sjekke ut for litt informasjon om denne lidelsen. Jeg har tatt med noen tips om å ødelegge en loppe befolkningen, samt noen praktiske katt helse lenker.

Annita aka DynamospersonThere er et monster som lurer inni mitt hjem. canada goose jakke Nei, det gjorde jeg ikke se min refleksjon i vinduet igjen, dette er en ekte monster! Jeg henviser til den gamle dyret kjent som Blade Monster.

Bladet Monster henger suspendert fra taket. Han befaler rommet med sine fire tre tentakler og enkelt grell øyet. I de kalde tider forblir han urørlig, bare stirrer med blindende brenn når mitt folk inn i rommet. Men når de varme tider kommer han snurrer sine tentakler med nok fart til å buste pelsen min! Og han gjør en heslig “surrer” lyd som forårsaker mine toe pads til å bryte ut i gåsehud!

Selvfølgelig mitt folk er uvitende om farene ved Blade Monster. De gjerne gå rundt mens han knurrer bare noen få fot over hodet. Nå vet jeg at mitt folk er ikke kjent for sin intelligens, men enhver idiot kan se faren her!

Jeg har prøvd å advare folket mitt. Jeg nekter å gå inn Blade Monsters rom, stirre jeg på ham fra gangen med et forskrekket blikk på ansiktet mitt, og jeg har selv prøvd å blokkere mitt folk fra å komme inn på rommet hans. De nekter å lytte. Så jeg bestemte meg for at jeg alene må bekjempe og ødelegge Blade Monster.

Jeg har vært vurderer dette for omtrent et år. Jeg bestemte meg for den eneste måten å bekjempe ham var å lære hva som gjorde ham tick. Jeg begynte et overvåkingsoperasjon. Hver kveld jeg ville sitte på soveromsdøren og se ham i ca ti minutter, før jeg ble for redd og ble tvunget til å gjemme seg under blankie. I løpet av denne tiden har jeg lært hans menneskelige navn. De refererer til ham som “Ceiling Fan”. Det er åpenbart et kodenavn, men jeg har ikke klart å tyde den.

Ved tre anledninger (i løpet av de kalde tider selvfølgelig) Jeg har våget seg inn på rommet hans. Han rørte seg ikke, men jeg kunne føle hans øye på meg. Jeg bodde bare lenge nok til å bekrefte min mistanke: Blade Monster er virkelig skremmende!

Det var etter en av disse opplevelsene som min plan virkelig begynte å komme sammen. Jeg ble skjerpe mine klør på et møbel, tatt i betraktning det faktum at jeg hadde samlet så langt. Blade Monster er virkelig skremmende. Noen ville ha til å nærme seg ham for å ødelegge ham. At noen var ikke til å være meg. Det var rett om da at jeg hadde en strålende tanke.

Jeg bestemte meg for å bruke Delilah å beseire Blade Monster. For de av dere som ikke har lest min historie om Delilah, har hun tittelen dummeste Cat In The World. Hun bærer hennes krone stolt. Jeg vet hva du tenker. Nei, jeg tror ikke Delilah Stupid er smarte nok til å beseire Blade Monster. Jeg bare kommer til å overbevise henne om at hun er, så jeg kan se ham i kamp og lære hva hans svakhet er. Det er der Willow vil komme godt med.

Willow er en liten sarkastisk katt stripete katt som vil gjøre noe for en kjeks. Jeg er ganske sikker på at hvis jeg tilby henne en, samt en orkesterplass når Delilah blir bombarderes av Blade Monster, vil hun være i. Jeg kan også ha å gi henne min gnisten Mousie, men jeg kan bare fokusere på ett problem på en gang.

Så snart jeg finne ut hvordan du får denne meldingen til Delilah og Willow kampen er på, og Blade Monster dager er talte. Men inntil da, jeg tror jeg vil bare ha en lur. I et rom langt borte fra Blade Monster. Ved siden av min person. Under en blankie.

Katter spiser merkelige ting på en daglig basis. Du har sikkert krøp mer enn en gang ved synet av ditt kjæledyr svelge en edderkopp eller en flue. Men noen katter ta sin merkelige appetitt et skritt lenger. Det er noen kattedyr som jevnlig festmåltid på alt fra ull til garn til plast. Det er en lidelse som kalles pica syndrom.

Pica er rett og slett et ønske om å spise ting som ikke bør spises. Det finnes ingen kjent årsak, selv om noen studier har blitt gjort. Teorier spenner fra tidlig avvenning til angst for å tvangslidelser. Uansett grunnen til det kan være skadelig for katten og bekymringsfull for kattens omsorgspersoner.

Det er allment akseptert at mangel på næringsstoffer er ikke å klandre. Mange mennesker står overfor dette problemet er forvirret, de er fôring sine katter kommersielle dietter, og de kan ikke forstå hva de kan gjøre feil. Legge til flere vitaminer og mineraler til kosthold har ikke vist seg å stoppe atferden imidlertid så årsaken ligger andre steder.

Det kan være en meget farlig forstyrrelse. Når en katt får i seg noe som ikke er ment å bli fortært det kan føre til oppkast, forstoppelse, obstruksjon av tarmen og død hvis den ikke behandles raskt. Hvis kjæledyret ditt har dette problemet er det viktig at du observerer ham nøye. Hvis enkelte poster har vist seg uimotståelig sørge for at de blir satt på et sted som nysgjerrige potene ikke kan nå.

Hvis du mistenker at kjæledyret har pica syndrom bør du ta ham til veterinær med en gang for å utelukke enhver form for fysisk tilstand som kan være årsaken til dette problemet. Hvis det er utelukket, kan dyrlegen foreslå at du tar katten din til et dyr behavioristiske å prøve og komme til roten av problemet og for å bestemme behandling.

Behandlinger variere nesten like mye som teorier til i forhold til pica syndrom. Noen veterinærer foreslår anti angst narkotika terapi eller økt fiber i kosten. Andre mener interaktiv lek eller redusere stressfaktorer i kjæledyret liv kan tilby løsningen.

Studier er fortsatt blir gjort for å lære årsaken til dette merkelig oppførsel. En løsning kan snart bli funnet som vil bidra til å tilfredsstille det merkelig trang pica katter synes å ha. Og for de pårørende disse spesielle kattedyr den dagen ikke kan komme fort nok! Utvalgte Cat Lenker

 

Fa un review scurt sau un schimb de link